TTE verbindt
onder- en bovengrond

Onderzoek, saneren en beheren

Het beschermen, beheren en benutten van de ondergrond draait om het mogelijk maken van de in het gebied gewenste functie. We onderzoeken de kwaliteit van de bodem, we verwijderen verontreiniging waar nodig en borgen de gewenste kwaliteit. Bovengrondse wensen, bodemopbouw en eigenschappen van verontreiniging moeten in samenhang benaderd worden.

Onze mensen hebben tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen van onderzoeksstrategieën, het ontwerpen en het begeleiden van saneringen. TTE Consultants analyseert en combineert informatie en ontwerpt realistische oplossingen. We begeleiden onderzoek, aanbesteding, omgevingsmanagement en uitvoering.

We bewaken het proces, borgen een (kosten)efficiënte procesvoering. Door onze inhoudelijke kennis, Geo-ICT en procesbegeleiding te combineren staat TTE garant voor een realistisch, financieel verantwoord en toekomstbestendig eindresultaat.

Visie en strategie

Bodem en ondergrond bepalen de kwaliteit van de leefomgeving en daarmee ook de uitdagingen op het gebied van energie en klimaat.

TTE inventariseert en analyseert kansen en uitdagingen rondom nieuwe verontreinigingen en veranderende wet- en regelgeving. We ontwikkelen onderzoeksstrategieën, stonden aan de basis voor de gebiedsgerichte aanpak en hebben de PFAS en ZZS  problematiek op de kaart gezet.

Maatschappelijke opgaven vragen om nieuw beleid en andere regels. TTE ondersteunt overheden bij visie- en beleidsontwikkeling rondom de ondergrond. Niet alleen de regels veranderen, ook organisaties moeten hun werkwijzen veranderen en moeten nieuwe instrumenten op de juiste wijze benutten. TTE heeft de beleidsmatige sensitiviteit en de inhoudelijke kennis om gemeenten, provincies en omgevingsdiensten bij deze nieuwe uitdagingen te ondersteunen.

TTE

Leeuwenbrug 103
7411 TH Deventer
T 0570-66 58 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Privacy policy

Aanmelden nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van alles wat er zich afspeelt rond TTE, vul dan uw naam en emailadres in onderstaande box in en klik vervolgens op "Aanmelden".