TTE verbindt
onder- en bovengrond

Uden - Sanering Dico-terrein

Opdrachtgever: Heijmans Vastgoed
Uitvoering: TTE Consultants
Periode: 2016 - 2020
Expertisegebieden: Bodemsanering, Gebiedsontwikkeling
Werkzaamheden: Opstellen saneringsplan, advies aanbesteding, opstellen aanbestedingsdocumenten en begeleiding aanbesteding, directievoering en milieukundige begeleiding, advisering bouw- en woonrijp maken

Het Dico-terrein is een oud bedrijfsterrein nabij het centrum van Uden. Door jarenlange bedrijfsactiviteiten is het terrein verontreinigd met een cocktail aan verontreinigingen (metalen, olie, PCB, gechloreerde koolwaterstoffen).  Het terrein te Uden wordt door Heijmans Vastgoed herontwikkeld tot woningbouwlocatie (landvandico.nl). TTE Consultants heeft de sanering vanaf begin tot en met afronding begeleid: opstellen saneringsplan en aanbestedingsdocumenten, milieukundige begeleiding en directievoering. De actieve sanering is afgerond en de eerste bewoners hebben begin dit jaar hun intrek genomen. Momenteel wordt de omvangrijke grondwaterpluim nog langjarig gemonitoord.

 

 

TTE

Leeuwenbrug 103
7411 TH Deventer
T 0570-66 58 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Privacy policy

Aanmelden nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van alles wat er zich afspeelt rond TTE, vul dan uw naam en emailadres in onderstaande box in en klik vervolgens op "Aanmelden".