Skip to main content

TTE verbindt
onder- en bovengrond

Werken aan de kwaliteit van de leefomgeving

Bij TTE Consultants werken wij aan de kwaliteit van de leefomgeving met bodem en ondergrond als aandachtsgebied. TTE is in 1999 opgericht omdat wij onze klanten en onszelf wilden inspireren met het motto ”verbinden van techniek en proces, verbinden van onder- en bovengrond”. Ons werkpakket strekt zich uit van gebiedsontwikkeling en bodemsanering tot ruimtelijke opgaven in relatie tot de ondergrond. Wij volgen de actualiteit op de voet en vervullen een voortrekkersrol als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en kennisdeling. Onze rol en marktpositie leidt tot unieke samenwerkingsvormen met adviesbureaus, kennisinstituten, projectontwikkelaars, overheden en aannemers.

Adviseurs en creatieve geesten

Vaak hebben we concrete vacatures (kijk hier), maar we zijn altijd geïnteresseerd in ervaren adviseurs en creatieve geesten met de durf en de energie om hun ideeën in de praktijk te brengen en met het doorzettingsvermogen om complexe uitdagingen tot een succes te maken.

Stage of afstuderen

We zijn voortdurend op zoek naar kennis en nieuwe inzichten. Minstens zo belangrijk is dat we ons vak ontzettend leuk vinden en mensen er graag wegwijs in willen maken. In overleg met jou bepalen we de inhoud van een afstudeeronderzoek. Belangrijk is dat jouw kennis aansluit bij onze vraag en dat het onderzoek past binnen onze projecten op dat moment. Neem daarom tijdig contact met ons op als je geïnteresseerd bent in een stage of afstudeeropdracht bij TTE.

Durf jij je hoofd boven het maaiveld te steken?

Bij TTE maak je deel uit van een kleine organisatie met veel energie en flinke ambities. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Dat stelt hoge eisen aan de medewerkers, maar daar krijgen ze veel voor terug: interessant werk met grote maatschappelijke relevantie, korte lijnen, flexibel en veel ruimte voor professionaliteit en ontwikkeling.

Bel of mail met Gerben van der Sterren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0570-665870)  voor meer informatie of stuur direct je CV + motivatie en de kans is groot dat we je uitnodigen voor een kennismaking!

Actuele vacatures

Junior adviseur ondergrond

Heb je al wat werkervaring of ben jij recent afgestudeerd op HBO/WO niveau in een milieu studie zoals bijvoorbeeld Milieukunde, Aardwetenschappen of vergelijkbaar? Voel je je nauw betrokken bij de maatschappelijke ontwikkelingen rond leefomgeving en klimaat en wil je daar een praktische bijdrage aan leveren? Dan vind je bij ons de ideale baan!

Dit is je werk
Je werkt bij ons vanaf de eerste dag in teamverband aan toonaangevende projecten. Van complexe bodemonderzoeken, via de grootste bodemsaneringsoperaties tot aan beleidsopdrachten voor ministeries. Samenwerken staat hoog in ons vaandel. Daarom werk je altijd in een team aan oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Je ontdekt hoe de ondergrond bijdraagt aan de kwaliteit van de leefomgeving en hoe jij daarbij het verschil gaat maken. Bij TTE zetten we je in op basis van je talenten.

Wie zijn wij?
TTE is een toonaangevend adviesbureau dat sinds 1999 adviseert over vraagstukken in de ondergrond (www.tteconsultants.nl/projecten). Het team bestaat uit gedreven professionals met verschillende talenten en ervaringsniveaus die bezig zijn met het verbeteren van onze leefomgeving.

Wat bieden wij?
Je krijgt een vliegende start met een ‘buddy’ die je wegwijs maakt in het werk en het bedrijf. Je wordt op basis van je talenten breed ingezet. Zo ontdek je welke aspecten in het werk jouw het meest aanspreken en in welke richting je professioneel wilt groeien. Een coach ondersteunt je daarbij.
We werken op kantoor om elkaar te inspireren en thuis als dat handig is. Onze salarissen en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, onze projecten zijn uitzonderlijk. Lijkt dit jou interessant? Dan willen we graag met je in gesprek!

De cijfers
Werkweek 32-40 uur
Het maximale salaris bij fulltime dienstverband is € 3.909 afhankelijk van je ervaring en talenten
Reiskosten en thuiswerkvergoeding
Winstdelingsregeling

Contact
Mail naar Gerben van der Sterren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor meer informatie of stuur direct je CV + motivatie. De kans is groot dat we je uitnodigen voor een kennismaking!