Bij TTE Consultants werken wij aan de kwaliteit van de leefomgeving met bodem en ondergrond als aandachtsgebied.

TTE is in 1999 opgericht omdat wij onze klanten en onszelf wilden inspireren met het motto ”verbinden van techniek en proces, verbinden van onder- en bovengrond”.

Ons werkpakket strekt zich anno 2020 uit van gebiedsontwikkeling en bodemsanering tot ruimtelijke opgaven in relatie tot energietransitie, klimaatadaptatie en circulaire economie. 

kop onder maaiveld

Wij verbinden theorie met praktijk, beleid met uitvoering. Wij coördineren onderzoek naar het gebruik van de ondergrond voor energie, klimaat, inrichting en verontreinigingssituatie, organiseren veldwerk, stellen plannen en visies op en begeleiden processen.

Wij volgen de actualiteit op de voet en vervullen een voortrekkersrol als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en kennisdeling. Onze rol en marktpositie leidt tot unieke samenwerkingsvormen met adviesbureaus, kennisinstituten, projectontwikkelaars, overheden en aannemers.


Zo was TTE in 2012 initiatiefnemer van het Expertisecentrum PFAS; een samenwerkingsverband met Arcadis en Witteveen+Bos. Anno 2019 is het expertisecentrum uitgegroeid tot een van de sleutelspelers in het PFAS dossier. Meer weten? Kijk dan ook op de volgende websites; www.bodemnieuws.nl, www.expertisecentrumpfas.nl of natuurlijk op onze LinkedIn bedrijfspagina.


Adviseurs en creatieve geesten

Vaak hebben we concrete vacatures (kijk hier), maar we zijn altijd geïnteresseerd in ervaren adviseurs en creatieve geesten met de durf en de energie om hun ideeën in de praktijk te brengen en met het doorzettingsvermogen om complexe uitdagingen tot een succes te maken.

Stage of afstuderen

We zijn voortdurend op zoek naar kennis en nieuwe inzichten. Minstens zo belangrijk is dat we ons vak ontzettend leuk vinden en mensen er graag wegwijs in willen maken. In overleg met jou bepalen we de inhoud van een afstudeeronderzoek. Belangrijk is dat jouw kennis aansluit bij onze vraag en dat het onderzoek past binnen onze projecten op dat moment. Neem daarom tijdig contact met ons op als je geïnteresseerd bent in een stage of afstudeeropdracht bij TTE.

Durf jij je hoofd boven het maaiveld te steken?

Bij TTE maak je deel uit van een kleine organisatie met veel energie en flinke ambities. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Dat stelt hoge eisen aan de medewerkers, maar daar krijgen ze veel voor terug: interessant werk met grote maatschappelijke relevantie, korte lijnen, flexibel en veel ruimte voor professionaliteit en ontwikkeling.

Bel of mail met Gerben van der Sterren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-215 734 63) of Henk van den Berg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-132 480 26) voor meer informatie of stuur direct je CV + motivatie en de kans is groot dat we je uitnodigen voor een kennismaking!