TTE verbindt
onder- en bovengrond

RESANAT: open dag pilot 's Gravenmoer | 3 mei 2022

Op 20 april organiseerden TTE en Dura Vermeer de open dag voor de pilotsanering die in het kader van het EU gesubsidieerde Interreg project RESENAT wordt uitgevoerd in ’s Gravenmoer. De open dag was een welkom moment om de projectpartners na de Coronaperiode weer in levenden lijve te zien, maar vooral een moment voor buurtbewoners om vragen te stellen over de activiteiten in hun buurt. Aan de hand van informatieposters van TTE en een rondleiding bij de waterzuivering zijn de vragen over de uitgevoerde onderzoeken en de huidige pilots op het terrein uitgelegd aan de bewoners en overheden.

De locatie in ’s Gravenmoer is één van de onderzoekslocaties binnen het RESANAT project. Deze week is de projectfilm van RESANAT afgerond en is hier te bekijken. In een kleine 10 minuten wordt uitgelegd wat het project inhoudt en wat op de verschillende onderzoekslocaties wordt gedaan. Vanaf 2.15 minuten wordt over het project in ’s Gravenmoer verteld, onder andere door Lisanne. Meer informatie over het RESANAT project is te vinden op de projectpagina of door contact op te nemen met Lisanne Keijzer of Arne Alphenaar.

TTE

Keizerstraat 16
7411 HH Deventer
T 0570-66 58 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Privacy policy

Aanmelden nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van alles wat er zich afspeelt rond TTE, vul dan uw naam en emailadres in onderstaande box in en klik vervolgens op "Aanmelden".

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen