Skip to main content

TTE verbindt
onder- en bovengrond

Actuele vacatures

Junior adviseur ondergrond

Heb je al wat werkervaring of ben jij recent afgestudeerd op HBO/WO niveau in een milieu studie zoals bijvoorbeeld Milieukunde, Aardwetenschappen of vergelijkbaar? Voel je je nauw betrokken bij de maatschappelijke ontwikkelingen rond leefomgeving en klimaat en wil je daar een praktische bijdrage aan leveren? Dan vind je bij ons de ideale baan!

Dit is je werk
Je werkt bij ons vanaf de eerste dag in teamverband aan toonaangevende projecten. Van complexe bodemonderzoeken, via de grootste bodemsaneringsoperaties tot aan beleidsopdrachten voor ministeries. Samenwerken staat hoog in ons vaandel. Daarom werk je altijd in een team aan oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Je ontdekt hoe de ondergrond bijdraagt aan de kwaliteit van de leefomgeving en hoe jij daarbij het verschil gaat maken. Bij TTE zetten we je in op basis van je talenten.

Wie zijn wij?
TTE is een toonaangevend adviesbureau dat sinds 1999 adviseert over vraagstukken in de ondergrond (www.tteconsultants.nl/projecten). Het team bestaat uit gedreven professionals met verschillende talenten en ervaringsniveaus die bezig zijn met het verbeteren van onze leefomgeving.

Wat bieden wij?
Je krijgt een vliegende start met een ‘buddy’ die je wegwijs maakt in het werk en het bedrijf. Je wordt op basis van je talenten breed ingezet. Zo ontdek je welke aspecten in het werk jouw het meest aanspreken en in welke richting je professioneel wilt groeien. Een coach ondersteunt je daarbij.
We werken op kantoor om elkaar te inspireren en thuis als dat handig is. Onze salarissen en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, onze projecten zijn uitzonderlijk. Lijkt dit jou interessant? Dan willen we graag met je in gesprek!

De cijfers
Werkweek 32-40 uur
Het maximale salaris bij fulltime dienstverband is € 3.909 afhankelijk van je ervaring en talenten
Reiskosten en thuiswerkvergoeding
Winstdelingsregeling

Contact
Mail naar Gerben van der Sterren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor meer informatie of stuur direct je CV + motivatie. De kans is groot dat we je uitnodigen voor een kennismaking!