TTE verbindt
onder- en bovengrond

Brownfields in Wageningen

Een groot deel van TTE heeft zijn/haar roots in Wageningen. Daar zijn we (in elk geval die Wageningers) trots op en we houden de banden met Wageningen graag warm. Zo zijn we dit jaar sponsor van de studievereniging Aktief Slip geworden.
Daarnaast zijn we voor het tweede jaar gevraagd om voor het vak International Study Visits een gastcollege te geven over de herontwikkeling van braakliggende terreinen, of brownfield development. Het vak is een uitwisseling tussen studenten in Nederland en Frankrijk, die in groepjes samenwerken aan een project over de herontwikkeling van een brownfield.

Wageningen alumni Lisanne Keijzer en Arne Alphenaar hebben gastcollege gegeven over bodemverontreiniging, de impact van bodemverontreiniging op herontwikkeling en vooral over de handelingsperspectieven daarbij. We hopen dat we daarmee de studenten geïnteresseerd te hebben in het oplossen van bodemuitdagingen in de praktijk en in ieder geval te hebben geholpen bij hun project.

TTE

Leeuwenbrug 103
7411 TH Deventer
T 0570-66 58 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Privacy policy

Aanmelden nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van alles wat er zich afspeelt rond TTE, vul dan uw naam en emailadres in onderstaande box in en klik vervolgens op "Aanmelden".