Skip to main content

TTE verbindt
onder- en bovengrond

Nieuwe baan Henk van den Berg

Na vier inspirerende jaren heeft Henk van den Berg de keuze gemaakt om toch weer vanuit de overheidskant aan de kwaliteit van bodem en ondergrond te gaan werken:  op 1 april treedt hij in dienst van de VNG. 

Samen met Henk hebben we voor onze klanten hard gewerkt aan het ontwikkelen van een aanpak voor aandachtslocaties PFAS, opstellen van SPUK-aanvragen, ontwikkeling van de complexiteitskaart ondiepe ondergrond en het doorgronden van de ZZS-problematiek op lokaal niveau. 

Het zijn allemaal projecten waarbij TTE  een gezond stukje zakelijkheid combineerde met haar maatschappelijke betrokkenheid. Met water en bodem sturend is voor het bodem en ondergrond werkveld een nieuwe fase aangebroken. Via de VNG kreeg Henk de mogelijkheid om de uitvoeringsstrategie voor deze fase mede vorm te geven. Samen hebben we gezien dat Henk zijn hart ligt bij de overheidskant van  deze belangrijke opgave. In goed overleg hebben we het mogelijk gemaakt dat Henk zijn hart kan volgen. 

Wij, TTE, gaan door met het bevlogen uitvoeren van uw projecten waarbij het zo maar zou kunnen dat TTE en Henk dingen samen doen.