Skip to main content

TTE verbindt
onder- en bovengrond

Opening kantoor Leeuwenbrug

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met voorbereidingen voor de verhuizing naar ons nieuwe kantoor in de Leeuwenbrug. Je hebt daar al meer over kunnen lezen in eerdere nieuwsberichten. En afgelopen week liep die drukte nog verder op, met de daadwerkelijke verhuizing en klussen in het nieuwe kantoor om alles zo ver mogelijk af te krijgen.

Maandag 27 februari was het moment daar: de eerste werkdag op de Leeuwenbrug. En dat moest natuurlijk gevierd worden! Nadat de directie het kantoor officieel geopend heeft door het lintje door te knippen, hebben we met alle collega’s gezamenlijk een (alcoholvrij) champagne ontbijt genuttigd. De oude sleutels werden ingeruild voor de nieuwe tags en de nieuwe koffiezetmachine werd ook ingehuldigd. Daarna was het voor iedereen zijn werkplek opzoeken en naar voorkeur inrichten.
De energie werd tussendoor aangevuld door een stukje taart (er is nog over, voor degenen die in de buurt zijn en even willen langskomen 😉).

Het kantoor is nog niet helemaal af. Er zijn nog enkele vertragingen met leveringen van de wanden voor de stilteruimtes en de vergaderkamer, dus momenteel doen de verhuisdozen nog extra dienst als afscheiding. En ook met de zonwering moeten we nog even creatief zijn, dus als je wat A4’tjes en vlaggen op de 4e verdieping van de Leeuwenbrug ziet, zwaai dan even!