TTE verbindt
onder- en bovengrond

Warmetruienseizoen

Op 10 februari dit jaar is het warmetruiendag. In het leven geroepen om voor in elk geval één dag de verwarming een graadje lager te zetten om zo energie te besparen. Met de hoge energieprijzen zal warmetruiendag waarschijnlijk voor veel mensen een populaire dag zijn dit jaar. En met een buitentemperatuur die niet in de dubbele cijfers komt, is een warme trui dan geen overbodige luxe.

Maar op de Keizerstraat kennen we niet zo zeer een “warmetruiendag” als een “warmetruienseizoen”, lopend vanaf ergens in oktober tot ergens in april. Het statige herenpand heeft de isolatie in de 19e eeuw gelaten en op extreme dagen voel je de kou door de enkelglas ramen naar binnen sijpelen.
Het is nu een van de redenen dat we de dagen aan het aftellen zijn tot onze verhuizing naar de Leeuwenbrug, waar warmetruiendag daadwerkelijk een keus is, in plaats van een noodzakelijkheid. En nu de eerste spullen geleverd worden, voelt het steeds dichterbij; nog maar 17 nachtjes slapen!

TTE

Leeuwenbrug 103
7411 TH Deventer
T 0570-66 58 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Privacy policy

Aanmelden nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van alles wat er zich afspeelt rond TTE, vul dan uw naam en emailadres in onderstaande box in en klik vervolgens op "Aanmelden".