TTE verbindt
onder- en bovengrond

Vacature: Adviseur bodem en ondergrond

Bodem en ondergrond raakt alle ruimtelijke disciplines, verbinding maken is essentieel. Als TTE staan we voor een slimme omgang met bodem en ondergrond. Bouwen van 1 miljoen woningen, aanleggen van infrastructuur voor duurzame energie, verbeteren van de biodiversiteit, tegengaan van hittestress en droogte, het vraagt allemaal om een slimme omgang met bodem en ondergrond, van concreet lokaal tot strategisch nationaal. Kom jij als adviseur ons team versterken om hier invulling aan te geven?

Werkzaamheden

Samen met je teamleden werk je  in verschillende rollen aan alle fases en facetten van een opdracht. Je inventariseert beschikbare informatie, verzorgt rapportages en analyses, draagt bij aan een efficiënt projectproces en overlegt met opdrachtgevers en partnerorganisaties:

 • Voorbereiden van en ondersteunen bij veldwerkzaamheden voor milieukundig, geohydrologisch en bodemkundig onderzoek.
 • Uitvoeren van analyses van ruimtelijke (bodem)data en visualiseren van meetresultaten met behulp van GIS.
 • Opstellen van rapportages, zoals een bodemkundig onderzoek, een saneringsplan of evaluatierapport bij bodemsaneringen.
 • Voorbereiden en geven van presentaties bij opdrachtgevers.

Profiel

Je werkt vanuit je specialisatie op het gebied van bodemonderzoek/-sanering met een aantoonbare affiniteit met “ondergrond en leefomgeving”. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in de sector en een afgeronde HBO/WO opleiding. Je bent in staat om een project effectief in te richten en te laten verlopen. Je snapt de techniek, weet de juiste vragen te stellen en komt daardoor tot  een goed advies.

Daarnaast:

 • Je voelt je nauw betrokken bij de maatschappelijke ontwikkelingen als het gaat om leefomgeving, klimaat- en energietransitie en wil daarin je bijdrage leveren.
 • Je doorziet de verschillende belangen van de stakeholders.
 • Je wilt samen met andere TTE’ers aan de slag met je unieke talenten (we werken daarbij aan de hand van de Gallup-methode).
 • Je bent kritisch en zoekt naar praktische creatieve oplossingen.
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden en hebt een proactieve instelling.
 • Je bent een teamspeler, flexibel en kan goed schakelen tussen de verschillende rollen.
 • Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal en communiceert gemakkelijk en duidelijk.

Wat bieden wij

Voor (medior) adviseurs is TTE een aantrekkelijke werkgever. TTE werkt al meer dan 20 jaar aan toonaangevende projecten in de bodemmarkt. Zo zijn we onder andere betrokken bij EMK-terrein in Krimpen aan den IJssel, Vetgasfabriek Amersfoort, gebiedsbeheerplan Zwolle en mede oprichter van het expertisecentrum PFAS. Door deel uit te maken van ons team ontwikkel je zelf snel tot een allround adviseur die met gemak complexe en innovatieve projecten uitvoert. Een persoonlijke coach begeleidt je om je talenten te ontdekken en ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, met daarbovenop een winstdelingsregeling voor alle medewerkers. Daarnaast bieden wij flexibele arbeidstijden met een gezonde mix tussen op kantoor en thuis werken. Bij TTE maak je deel uit van een professioneel en hecht team.

Het motto van TTE is niet voor niets één voor allen en allen voor één, werken aan projecten is samenwerken. Ook in onze projecten verbinden we kennis, kunde en talenten. Teamspirit is de sleutel tot succes, binnen en buiten het reguliere werk en werktijden!

Sollicitaties

Interesse? Dan willen wij met je in gesprek.

Bel of mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0570-66 58 70)  voor meer informatie of stuur direct je CV + motivatie!

TTE

Leeuwenbrug 103
7411 TH Deventer
T 0570-66 58 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Privacy policy

Aanmelden nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van alles wat er zich afspeelt rond TTE, vul dan uw naam en emailadres in onderstaande box in en klik vervolgens op "Aanmelden".