Legal

Conflicten vermijden

De manier waarop we als maatschappij over verontreinigingen denken verandert en de wettelijke kaders rondom de ondergrond veranderen mee. Onzekerheden en verschil in interpretatie van data, wet- en regelgeving of contracten leidt tot onnodige kosten, uitstel en zelfs tot afstel van gewenste ontwikkelingen. TTE Consultants ondersteunt partijen bij het voorkomen en oplossen van conflicten rondom aansprakelijkheid, transacties, contracten, bestuur en interpretatie van beleid.

Probleemanalyse

Een gedegen probleemanalyse is de sleutel tot een effectieve oplossing. Wij kennen de ontwikkelingen van de wet- en regelgeving, kunnen feiten van fictie scheiden en kunnen we als geen ander doordringen tot het probleem achter het geschil. Daar waar nodig kunnen we een beroep doen op ons netwerk van ervaren bodemjuristen en advocaten. TTE Consultants analyseert snel en rapporteert helder. Onze effectieve communicatie is van grote waarde bij de acceptatie van de oplossing door het bevoegd gezag.

Duurzame oplossingen

Bij transacties kunnen geschillen ontstaan over saneringskosten, risico’s of interpretatie van de vergunningen. Door de opkomst van innovatieve contracten en aanbestedingsvormen lopen verwachtingen en mogelijkheden soms sterk uiteen, bestuurders worden geconfronteerd met boze burgers, overschrijding van budgetten en calamiteiten. Verschillen in interpretatie kunnen leiden tot hoog oplopende conflicten. We gaan deze niet uit de weg, maar doordat TTE een probleem objectief en feitelijk benaderd vinden we vaak tot oplossingen die door alle betrokken partijen worden gedragen.

TTE

Keizerstraat 16
7411 HH Deventer
T 0570-66 58 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Privacy policy

Aanmelden nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van alles wat er zich afspeelt rond TTE, vul dan uw naam en emailadres in onderstaande box in en klik vervolgens op "Aanmelden".