Bodemsanering

Mogelijk maken van functie

Bodemsanering gaat om het mogelijk maken van de gewenste functies. De bovengrondse aspecten zijn daarbij net zo belangrijk als de bodemopbouw of de eigenschappen van de verontreiniging. Vanaf het eerste bodemonderzoek tot en met de afronding van de sanering werken we samen met onze opdrachtgevers aan realistische en financieel verantwoorde oplossingen.

Optimale aanpak

Veel projecten hebben een beladen geschiedenis en zouden ‘met de kennis van nu’ (en het beleid van nu) anders zijn benaderd. De uitdaging is om een eventuele tunnelvisie te omzeilen. Onze mensen hebben tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen van nieuwe technieken, strategieën en, vooral, met het ontwerpen en begeleiden van saneringen.

TTE Consultants analyseert, combineert en levert gedragen oplossingen. Toegankelijke rapportages en duidelijk kaartmateriaal zijn ons visitekaartje. Op basis van een conceptueel model en een programma van eisen en wensen (die aspecten die meerwaarde geven aan het project) stellen we de optimale aanpak vast. Of het nu gaat om bodemonderzoeken, ontwerpen, aanbesteden of de uitvoering, we bewaken de rode lijn en borgen een (kosten)efficiënte procesvoering en een effectieve communicatie.

TTE

Keizerstraat 16
7411 HH Deventer
T 0570-66 58 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Privacy policy

Aanmelden nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van alles wat er zich afspeelt rond TTE, vul dan uw naam en emailadres in onderstaande box in en klik vervolgens op "Aanmelden".