17 juni 2021

BBF8

Vandaag heeft TTE het koffiemoment van BodemBreed Forum verzorgd, met presentaties over de energietransitie en drukte in de ondergrond. We keken terug op de TTE ‘visies op de ondergrond’ die we jaren geleden maakten. Destijds stond bodemverontreiniging centraal in de visies, vandaag de dag heeft dit plaats gemaakt voor energie, klimaat en circulair. Dit is te lezen in de recent verschenen ‘Visie op de Ondergrond Waadhoeke’. Integraal denken deden we altijd al en dat is nu nog relevanter met de komst van de Omgevingswet!


Verder is de Complexiteitskaart Ondergrond van TTE gepresenteerd. Deze online tool geeft met behulp van openbare data inzicht in de drukte en complexiteit van de ondergrond. Tot slot heeft onze afstudeerder Axel zijn onderzoek laten zien. Axels motto: niet uitzoeken tot óp de bodem, maar tot ín de bodem!
Meer dan 70 geïnteresseerde deelnemers stelden actief vragen en waren enthousiast over onze presentaties. Volgende week ontvangen zij de presentaties én de link om het koffiemoment terug te kijken. Lukte het niet om vanochtend aan te sluiten, maar wil je wel graag de presentaties en de link ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.