3 juni 2021

20210602 Due diligence afbeelding

In verband met de verkoop van de aandelen aan de Franse investeringsmaatschappij Ardian, heeft Deli Home TTE gevraagd een due diligence bodemonderzoek uit te voeren.

Deli Home ontwikkelt en produceert maatwerk woonproducten onder de bekende merken CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. Deze producten zijn via doe-het-zelf, bouwmaterialen groothandel, renovatie en online kanalen in 10 landen in Europa beschikbaar. Bij het bedrijf met een jaaromzet van ca. 350 miljoen euro werken ruim 1500 mensen.

De terreinen van Deli Home aan de Schelluinsestraat in Gorinchem hebben een totale oppervlakte van 13 ha. In een korte periode heeft TTE alle bodemarchieven van deze terreinen gelicht, geïdentificeerd waar potentiële risico’s aanwezig zijn en deze vervolgens in kaart gebracht door middel van gericht bodemonderzoek.

Naast het due diligence bodemonderzoek, heeft TTE ook het overige ‘compliance onderzoek’ uitgevoerd. Oftewel: we hebben in kaart gebracht in hoeverre wordt voldaan aan de geldende bouw- en milieuregelgeving.

Op 6 april 2021 is bekend gemaakt dat NPM Capital en Ardian principeovereenstemming hebben bereikt over de verkoop van de aandelen. Zie het persbericht: www.deli-home.com