18 maart 2021

20210317 Foto Astrid

 Afgelopen november is Astrid van Rhee bij TTE begonnen. Zelf geeft ze een inkijkje hoe ze bij TTE terecht is gekomen en hoe het nu gaat.

'Zes jaar heb ik mijn eigen lunchzaak gehad in de mooie binnenstad van Deventer. Ik heb er van genoten om gasten te verwennen met lekkere taartjes en broodjes en het verzorgen van feesten en bruiloften. Het was een prachtige tijd met veel gezelligheid en drukte, maar er was te weinig tijd voor het gezin. Na de verkoop van de zaak heb ik eerst thuis wat achterstallige klussen gedaan en me toen georiënteerd op de banenmarkt.'

'Ik doe bijna alles op de fiets en reed, toen ik de zaak nog had, vaak door de Keizerstraat langs het kantoor van TTE. Het uithangbord met daarop een oproep dat ze nieuwe collega’s zochten had ik allang gezien, maar het berichtje van Bert (die ik leerde kennen in de tijd dat ik bij Witteveen+Bos werkte) via LinkedIn en ons telefoongesprek daarna, maakte dat ik contact opnam met Aiko. Leuke en interessante gesprekken volgden en uiteindelijk ben ik in november 2020 bij TTE begonnen.

Het is apart om in deze Corona-tijd aan een nieuwe baan te beginnen: nieuwe collega’s die je via Teams leert kennen en een kantoor waar ik nog steeds alleen maar langs fiets. Na 3 maanden kan ik wel zeggen dat ik TTE heb leren kennen als een gezellig bedrijf met gedreven, enthousiaste en kundige mensen. Samen wordt er gewerkt aan mooie projecten, maar is er ook tijd voor leuke (online) activiteiten. Toch kan ik niet wachten tot er weer op kantoor kan worden gewerkt om ook die sfeer te leren kennen en mijn collega’s in 3D te zien. En niet te vergeten het spontaan na werktijd een terrasje pakken, waar nu regelmatig over wordt gesproken. Deze week mocht ik (toevallig op mijn verjaardag!) voor het eerst naar de projectlocatie in Muiden, zoals op de foto te zien is.

Mijn man en kinderen vinden het fijn dat ik in de weekenden niet meer werk. Er is nu weer tijd voor spelletjes, lange wandelingen met de hond, hardlopen en wielrennen.'