TTE verbindt
onder- en bovengrond

Verbinden van onder- en bovenverdieping?

De kernwaarde van TTE is natuurlijk het verbinden van onder- en bovengrond, wat we momenteel in ons pand met 3 verdiepingen doen. Maar de grote trappen vormen soms ook een barrière voor een gezellig koffiepraatje (toch wel de belangrijkste vorm van verbinding maken). Daarom is het zo fijn dat we straks op één verdieping zitten. Niet alleen met heel TTE, maar met nog veel meer bedrijven. Die voordelen zagen we al bij ons vorig bezoek.

Het was nog te donker om van het nieuwe uitzicht te genieten, maar twee weken terug hebben we met het hele bedrijf ons nieuwe kantoor bewonderd. De akoestiek in het lege pand was opvallend beter dan in de hoge ruimtes in de Keizerstraat, maar het allerleukste aan ons bezoek was het spontane contact met de nieuwe buren. Door een uitlopend overleg kwamen we pas bij de Leeuwenbrug aan toen de baliemedewerkers al weg waren. Toevallig stonden er toekomstige buren buiten na te praten, die ons vriendelijk hebben binnengelaten. Ze hebben ons ook nog een rondleiding gegeven door hun eigen kantoor, om wat extra inspiratie op te doen. Ook bij eerdere bezoeken zijn we warm welkom geheten door alle Leeuwenbrugbewoners. Dus we gaan niet alleen de boven- en ondergrond verbinden als TTE, maar hopelijk ook de boven- en onderverdieping.

TTE

Keizerstraat 16
7411 HH Deventer
T 0570-66 58 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Privacy policy

Aanmelden nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van alles wat er zich afspeelt rond TTE, vul dan uw naam en emailadres in onderstaande box in en klik vervolgens op "Aanmelden".