TTE verbindt
onder- en bovengrond

Invest in our Planet - Dag van de Aarde 2022

22 april 2022

1235684 energiebesparende lamp en bomen op de grond gratis fotoIeder jaar is het op 22 april Earth Day, een dag die in teken staat van onze planeet. Dit jaar is het thema ‘Invest In Our Planet’. Op de website van Earth Day is te vinden wat je kan doen als bedrijf, maar ook als individu. Daarnaast zijn alle geplande evenementen te zien op de interactieve kaart.

Bij TTE investeren wij in onze planeet op verschillende manieren. In onze projecten maken wij samen met onze partners Nederland steeds een stukje schoner. Bijvoorbeeld de sanering van de Vetgasfabriek in Amersfoort, de drinkwaterwinning in Laren en de ZZS problematiek.

Intern zijn wij druk bezig met de Sustainable Development Goals (SDG’s). Begin dit jaar hebben we met alle collega’s in een workshop nagedacht over wat de SDG’s betekenen voor TTE en wat TTE kan betekenen voor de SDG’s. In een werkgroep wordt dit verder uitgedacht en een strategie ontwikkeld.

TTE

Keizerstraat 16
7411 HH Deventer
T 0570-66 58 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Privacy policy

Aanmelden nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van alles wat er zich afspeelt rond TTE, vul dan uw naam en emailadres in onderstaande box in en klik vervolgens op "Aanmelden".

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen